Home » Centrale Termice » Cele mai apreciate centrale termice Ariston

Vorbim  despre cele mai apreciate centrale termice Ariston, cam cel mai popular brand pe soluții de termoficare de la noi din țară.
Ariston Thermo este o companie italiană producătoare de echipamente destinate încăl­zirii: centrale de încălzire, boilere electrice, pompe de căldură, încălzire solară și alte produse de gen.

Principalul focus a celor de la Ariston este pe centrale termice, ponderea din cifra de afaceri fiind de 65% pe acest segment, urmat de segmentul de boilere electrice care deține o cotă 25%.

Când rostești Ariston, involuntar te duce cu gândul la o centrală termică, așa s-a poziționat mereu brandul și o face bine.

Cel mai cunoscut aspect la centralele termice Ariston este evoluția în piață, reușesc mereu să se adapteze cu ușurintă noilor cerințe, atât pe segmentul de design cât și pe piața de consum.

La nivel mondial, în 2014 Ariston Thermo înregistra o cifră de afaceri de 1.3 miliarde de euro, în timp ce Ariston România avea o cifră de afaceri de 24.5 milioane de euro, asta înseamnă ceva clienți!

Vezi prețuri și specificații centrale termice Ariston

Cele mai apreciate centrale termice Ariston:
Centrală termică Ariston Clas Premium EVO 24 EU
Centrala termica Ariston Genus Premium Evo 35 EU
Centrală termică Ariston Genus Premium Evo 30 EU
Centrală termică Ariston Cares Premium 24

Graficul de mai jos reflectă segmentele de concentrare Ariston la nivel mondial, după cum se observă, pentru piața din România sunt mai concentrați pe partea de boilere, necesarul fiind mult peste media mondială, asta datorită sistemelor slabe de termoficare a statului român.

Ariston NET – și pentru că trăim în era tehnologiei, Ariston are și o aplicație pentru telefonul mobil, aceasta are nevoie de un router Wi-Fi din interiorul casei tale. Practic prin intermediul telefonului mobil poți controla centrala termică Ariston de la distanță, îi setezi temperatura, poți seta programul de temperatură pe zile.

În mare face cam tot ce face un termostat cu reglaje, doar că aceasta nu poate măsura temperatura ambientală, deci nu este indicat să renunțați la termostatul ambiental – vezi oferte la termostate de cameră.

Centrele service Ariston pot fi găsite aici , de asemenea aveți și numărul de telefon pentru asistență Ariston. Alegeți de pe hartă orașul dorit și vă va lista toate service-urile acreditate Ariston.

 

 

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: