Sari la conținut

coduri de eroare Immergas

142 de comentarii la „coduri de eroare Immergas”

    1. inchideti centrala si lasati sa se raceasca totul, apoi resetati centrala.
     Daca reapare eroarea, chemati un tehnician, codul nu este printre anomaliile „rezolvabile” de catre utilizator.

  1. Salut, producatorul nu are codul asta in specificatii. Spune-mi te rog cum se comporta centrala? Ai apasat pe tasta de vizualizare temperatura si cod eroare sau ti-a aparut efectiv?

  2. E08,s-a folosit de prea multe ori butonul reset,verificati intai daca aveti alimentare cu gaz,scoateti centrala din priza pentru cateva secunde,bagati in priza si gata !

  1. Contacte electromecanice. Se produce în cazul unei funcționari incorecte a termostatului de siguranța, a presostatului gaze arse sau a presostatului instalație (cod 04) centrala nu porneste; încercați sa resetați centrala, daca anomalia persista e necesar sa chemați un tehnician abilitat.

  1. Trebuia sa intrati pe articol, nu pe poza
   Anomalie sonda menajer. Daca centrala releva o anomalie pe sonda menajer (cod 06) centrala nu produce apa calda menajera; e necesar sa chemați un tehnician abilitat (de exemplu Serviciul
   Asistența Tehnica Immergas)

   Trefila circuit menajer. Daca în timpul funcționarii în faza de încalzire se produce o crestere a temperaturii apei menajere centrala semnaleaza anomalia (cod 28) si reduce temperatura încalzirii pentru a limita formarea de calcar în schimbator.
   Controlați ca toate robinetele instalației menajere sa fie închise sau sa nu trefileze, si oricum verificați sa nu fie pierderi în instalație.

   Din cele doua combinatii eu inteleg asa, aveti mizerie in instalatie sau calcar pe schimbator, posibil si pierderi.

   Asigurati-va ca totit robinetii sunt inchisi si inspectati imbinarile daca au pierderi. Anomalia 28 provoaca si codul 06.
   Cel mai bine chemati un specialist, cred ca e nevoie de o curatare.

 1. Buna ziua,de mai mult timp(7) luni incarc instalatia pana la 2,5 bari,iar a doua zi o gasesc la 1 bar,unde ramane la aceasta presiune circa 1 luna doua,iar dintrodata scade pana la rosu,o incarc din nou pana la 2,5,dupa care aceeasi problema,sta la 1 bar,ma puteti lamuri va rog?

 2. Buna ziua! Am centrala immergas Victrix tera 28 1 – 32 1. Îmi apare o eroare, dar nu sunt cifre sau litere lizibile, sunt incomplete! Îmi apare sa resetez! Apare cam o data pe zi, dimineața întotdeauna! După ce se răcește apa din calorifere și scade presiunea! Ce as putea face? Mulțumesc!

  1. B.ziua am avut si eu e96 si i-am facut spălare chimică ptr ca apa era tare (calcar )dar dupa un an a apărut înapoi
   Cred ca e de la apa care intra in centrala
   Apa nu e tratata
   Trebuie un filtru înainte de a intra apa in centrala
   Adica unul în plus

 3. Buna ziua.Imi apare E43 pe display-ul unei centrale Immergas Victrix Tera 28?Am incercat resetarea ei in modul stanby.Nu functioneaza.Cum as putea rezolve problema?Multumesc.

 4. Immergas eon star. Arata cod 10 si manometrul arata 1,5 bar. Nu încălzește. Am inteles ca centrală funcționează la 1…1,2 bar.

  1. nu, 1-1.2 e prea putin. 1.5 e corect. Posibil supapa de gaz. închideți centrala si redeschideti, poate e o eroare de la tensiune. Dacă tot asa arata, chemați un specialist.

  1. Buna seara!Acum am patit si eu aceeasi problema.Apare pe display E 43 la o centrala victrix exa immergas.Ce este de facut?De la ce este?
   Multumesc

 5. Buna ziua,
  Astazi a aparut eroare E la centrala immergas victrix tera in momentul in care temperatura de pe afisaj a ajuns la 80 de grade. Mentionez ca pe apa menajera am setat 40 de grade si am hidrofor, nu apa curenta. Din cate am inteles de la cei care au instalat centrala, nu ar fi normal ca apa sa fie incalzita in centrala cu mai mult de 20 de grade peste valoarea setata de mine pe apa de uz casnic. E corecta aceasta afirmatie? Si ce inseamna eroarea E, fara alte cifre? Multumesc!

 6. Salut, am și eu un immergas eolo star 23kw , este pornit display dar nu merge nici ventilatorul,pompa apa nici gaz și straniu nu arata nici o eroare

 7. Buna. Am o centrala model Victrix Tera si cand dau drumul la apa calda imi apare intermitent cod 45 si nu mai vine apa calda. Ma puteti ajuta cu un sfat?

 8. Anomalie semnalată la codul eroare 01 este obturarea furtunului de evacuare condensului din centrală la centralele prin condensare vitrix imergaz . Ce trebuie să faceti să suflați pe furtunul de evacuare condens după care îl îndreptați în jos pt golire și o să rămâneți uimiți de ce mizerie poată să curgă din centrală . Această anomalie nu există în cartea centralei.

 9. Am oprit centrala immergas tinand apasat pe butonul de oprire pana cand apare pe afisaj . (punctul acela).. Am lasat, o sub tensiune pt ca m, i s,a spus ca se strica pompa de apa daca o ti oprita mult timp. Acum cateva zile s, a intrerupt curentul de cateva ori si apare cod eroare 02, incerc sa o resetez apasand tasta reset dar nu se intampla nimic. Mi, a aparut si eroarea 08 (depasirea a 5 resetari) dar eroarea 02 tot apare. Ce pot face in cazul acesta.. Eu vara nu folosesc centrala nici pentru apa menajarea.. Am boiler electric.. O pot tine scoasa din priza pana iarna? Multumesc

 10. Buna, la o centrala Immergas victrix tera , la a 3-ia luna de functionare , se repeta eroare 05, in conditiile in care s-a tot schimbat acel contact, in garantie , 0 zii doua e ok , dupa care , iar apare De ce ?

 11. Buna Ziua
  detin o centrala IMMERGAS VITRIX TERA 28 si-mi da eroare e05, am resetato de nenumarate ori.La ce pot sa ma astept?sau cum pot rezolva

 12. Am un Immergas Eolo Mini, imi apare din timp in timp E03, apa vine cand calda cand rece, caloriferele la fel le incalzeste (cand da, cand nu)

 13. Buna ziua! La centrala Immergas Vitrix Tera , pe ACM,porneste centrala si incalzeste pana la temp de 89 gr dupa care scade la 45 apoi apare un E ,asta cand curge apa calda la robinet ,iar la un moment dat apare E02 .Credeti ca este vorba doar de BLOCARE TERMOSTAT (SIGURANTA) SUPRATEMPERATURA -ANOMALIE CONTROL FLACARA sau vreun filtru de pe alimentare este infundat ?

 14. Am pproblemecu centrala Immergas Mini Eolo,
  Nu reuseste sa porneasca flacăra, se chinuie secunde in sir apoi se restarteaza singur de vreo 3-4 ori afisând de fiecare data NO dupa care reuseste sa afiseze un nr de grade (ex.21), iar se chiunuie să porneasca flacara apoi afiseaza E01. Am mai reusit sa o pornesc deschizând apa calda, dar f greu, adica dupa vreo 40 de minute de incercari tot cu E01 restart, resetare automata, apa curgâd… am chemat pe cineva autorizat de la Euroinstal mi-a zis ca ceasul de gaz e de vina. Mi-a cerut 150 lei pt deplasare de parca a venit cu avionul…cei de la gaz au zis ceasul nu are nimic, e f bun. Ce sfat imi dati?

  1. Asta e o aberatie cu ceasul de gaz, ar insemna sa nu aveti gaze nici la aragaz. Din ce citesc, dvs ati facut cam tot ce puteati face, eu as apela la SEA Complet daca aveti in zona dumneavoastra. Un pahet de asistenta este destul de ieftin si acopera interventii la centrala, electric si revizie.
   Din ce oras sunteti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.