Termostat ambiental cu comandă de pe telefon


Tehnologia avansează de la zi la zi iar noi simțim nevoia să fim tot mai aproape de ea.
Astăzi putem să controlăm electrocasnicele din casa noastră prin intermediul tehnologiei, acest aspect nu aduce doar confort, tehnologia smart este capabilă să limiteze pierderile inutile de consum.

Termostatul ambiental Momit Starter Kit este unul din device-urile smart care ne face viața mai ușoară.

Se montează ușor și se conectează la internet, putând fi controlat direct din termostat sau de pe telefon, tabletă sau orice alt gadget cu conexiune de internet.
Momit Starter Kit Pure

De ce ne-ar trebui un termostat cu comandă de la distanță? Vom vedea imediat beneficiile.

Termostatul vine cu un receptor wi-fi care permite accesibilitatea din orice colț al casei, știm că majoritatea termostatelor ambientale pierd semnal atunci când sunt amplasate în încăperi supra dimensionate, după colț sau la distanțe prea mari.
multipla acoperire
Kit-ul permite instalarea a mai multe termostate ambientale, în cazul în care aveți o casă mare cu multe încăperi și doriți să aveți controlul temeperaturii în toate camerele.

Comanda de la distanță, nu este benefică doar pentru faptul că putem seta centrala să încălzească sau să scadă temperatura atunci când suntem plecați. Termostatul ambiental Momit Starter are o aplicație inteligentă cu geolocație.

Practic termostatul știe când sunteți plecat de acasă și reduce astfel temperatura casei pentru a reduce consumul. Tot acesta încălzește casa pe măsură ce vă apropiați de locuință. Această funcție reduce costurile facturii cu până la 30%.
geolocatie Momit Starter

Are grijă de factura noastră
Din aplicație puteți seta limite de consum și buget, acesta are capacitatea de a controla consumul prin medierea temperaturii apei sau a căldurii termice încât să se încadreze în bugetul setat.

Se mulează perfect după stilul tău de viață, Momit Starter învață de la tine zi de zi. Acesta memorează intervalele setate, temperaturile pentru vacanță sau intervale mai lungi de absență. Astfel că acesta se setează automat în modul în funcție de geolocația dumneavoastră.

Multiple kit-uri de extindere, Momit Starter permite extinderea kit-urilor disponibile. Astfel putem monta kit-uri de control pentru pardoseală, control la aer condiționat cu ajutorul Momit Smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.